Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві упорядковують місця збору твердих побутових відходів

В Іршаві упорядковують місця збору твердих побутових відходів

В Іршаві упорядковують місця збору твердих побутових відходів

Проблема збору та вивозу твердих побутових відходів існує практично у всіх населених пунктах. Райцентр має чимало випадків, коли його власні труднощі доповнювали мешканці навколишніх населених пунктів, які привозили на майданчики збору сміття усілякий непотріб із власних обійсть.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із місць, де «гостям» було зручно скинути ТПВ була платформа по вулиці Шкільній навпроти будівлі управління соціального захисту населення, - повідомили у Іршавській міській раді.

До міськвиконкому неодноразово надходили звернення від мешканців навколишніх будинків та працівників управління соцзахисту населення перенести місце збору ТПВ.

Реклама

Крім того, смітники були розміщені неподалік дитсадка, тому санепідемстанцією було надіслано листа із рекомендацією ліквідувати майданчик. Саме цю роботу врешті 16 червня і провели працівники КП «Тепло-Місто». 

 Аби знову не повторювалися попередні випадки, то замість формування нового майданчика в районі багатоквартирної житлової забудови та знову чатувати на «добродіїв» із сусідніх сіл, що поповнюють сміттєві контейнери, для мешканців багатоповерхівок встановили пластмасові контейнери, придбані приватним підприємцем, який обслуговує цей мікрорайон. Так, біля кожного під’їзду багатоквартирного будинку по вулиці Шкільній (біля ДНЗ №1) встановили пластиковий сміттєзбірний контейнер.

Реклама

Тутешні жителі зауважили переваги цього кроку, бо ж кажуть, що смітник закривається, та має значно естетичніший вигляд і колишнє місце збору ТПВ при самій дорозі зараз зовсім зміниться, але разом із тим висловили побоювання, мовляв нові контейнери можуть привертати увагу крадіїв. Адже жителя Виноградівщини, що викрадав сміттєзбірники в Іршаві, вже покарано.

Але які б роботи не проводилися по покращенню послуг збору ТПВ, врешті, порядок у місті, на вулицях, у спеціально відведених місцях збору сміття у значній мірі залежить від кожного закарпатця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно