Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському міськвідділі міліції вшанували працю дільничних інспекторів

У Мукачівському міськвідділі міліції вшанували працю дільничних інспекторів

У Мукачівському міськвідділі міліції вшанували працю дільничних інспекторів

18 червня в державі відзначається День дільничного інспектора міліції. Цього дня вшановують працю людей, які завжди є найближчими до народу, виконуючи у селах та містах не лише функцію правоохоронця, а й, нерідко, порадника, помічника чи сімейного психолога.

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди професійного свята сьогодні у актовій залі Мукачівського міськвідділу міліції відбулись урочисті збори, на які були запрошені  міський голова міста Мукачева Золтан Золтанович Ленд’єл,  голова Мукачівської районної  держадміністрації Василь Іванович Кубарич та голова  Мукачівського міськрайонного суду Павло Павлович Щербан, – повідомляють у Мукачівському МВ УМВС. 

- Глибокої поваги заслуговує професія дільничного міліціонера. Встановлення цього свята засвідчує визнання державою особливої ролі вашого багаточисленного підрозділу в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої допомоги громадянам. Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття - це основне завдання дільничного,- звернувся з вітальним словом до дільничних інспекторів начальник  міського відділу міліції Віталій Васильович Шимоняк. -Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але мені приємно відзначити, що дільничні інспектори виконують свої службові обов’язки сумлінно та на високому фаховому рівні. 

Реклама

Не оминув увагою Віталій Васильович і тих дільничних інспекторів, які виконували бойові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції. Це такі міліціонери як: Пиріг Сергій, Смірнов Олег, Бородайчук В’ячеслав, Фабрицій Іван, Паук Микола, Чурбаков Володимир, Катрич Василь, Якима Василь, Антон Фірцак, Фабрицій Іван та Русин Іван.  

Також з вітальним словом на урочистості з нагоди відзначення Дня дільничного інспектора міліції виступили гості. Які побажали правоохоронцям завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну їм мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Після найкращих працівників було нагороджено вітальними грамотами та подарунками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно