Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За заслуги перед державою, про закарпатця написали у книзі із серії "Золотий фонд нації" (ФОТО)

За заслуги перед державою, про закарпатця написали у книзі із серії "Золотий фонд нації" (ФОТО)

За заслуги перед державою, про закарпатця написали у книзі із серії "Золотий фонд нації" (ФОТО)
У Києві побачило світ солідне 528 сторінкове презентаційне видання «Україна. Європа. Світ. Національні лідери України». Книга вийшла у серії «Золотий фонд нації», започаткованої Українською...

У Києві побачило світ солідне 528 сторінкове презентаційне видання «Україна. Європа. Світ. Національні лідери України». Книга вийшла у серії «Золотий фонд нації», започаткованої Українською конфедерацією журналістів разом з Українським видавничим консорціумом, Інститутом біографічних досліджень та Національними рейтингами України.

ВІДЕО ДНЯ

Дане видання представляє утвердження єдності України, нероздільності її території та народу, вшанування пам’яті Героїв, воїнів, що відстоюють цілісність та єдність нашої держави у боротьбі за свободу. Сьогодні наша країна переживає важкі часи, але і водночас переживаємо патріотичне піднесення, гордість за свою Державу та її патріотів.

У книзі представлені здобутки та досягнення наших співвітчизників задля розбудови сильної, нової України, її кращих представників, які своєю щоденною працею доводять: ми – єдина нація, що має власне обличчя, свою душу, любить свою країну та відстоює соборність і незалежність нашої держави.

Реклама

Високої честі бути представленим у такому авторитетному виданні удостоївся і наш земляк – Василь Гарагонич, завідувач кафедри міжнародних відносин Східноєвропейського слов’янського університету, доктор історичних наук, заслужений працівник освіти України, шеф-редактор «Панорама медіа групи», біографічний нарис про якого з фото вміщений у книзі.

За заслуги перед державою, про закарпатця написали у книзі із серії "Золотий фонд нації" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно