Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавських дільничних інспекторів привітали з професійним святом

Іршавських дільничних інспекторів привітали з професійним святом

Іршавських дільничних інспекторів привітали з професійним святом

Своє професійне свято відзначала найчисельніша служба Іршавського районного відділу – дільничні інспектори міліції.

ВІДЕО ДНЯ

З нагоди відзначення 92-ої річниці з дня створення служби в актовому залі Іршавського райвідділу міліції відбулись урочисті збори. На них було запрошено голову Іршавської міської ради Степана Бобика, депутатів Іршавської районної ради Івана Клима, Андрія Прокопа, а також ветеранів, які раніше працювали у службі дільничних інспекторів міліції, - повідомили в Іршавському РВ УМВС.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Черничко, який відмітив важливість служби дільничних інспекторів у боротьбі зі злочинністю. Відзначив начальника дільничних інспекторів міліції підполковника Ярослава Тодавчича, завдячуючи якому колектив працює злагоджено і ціленаправлено. Багато працівників служби дільничних несло службу у зоні АТО, навіть один із пенсіонерів служби ДІМ Віктор Булеца, який раніше обслуговував м. Іршаву, перебуваючи на заслуженому відпочинку, пішов добровольцем на Схід України.

Реклама

Вітав дільничних інспекторів голова міської ради Степан Бобик, який наголосив, що жоден захід у місті не проходить без участі дільничних. Саме вони розкривають кожний третій злочин й опиняються першими на місці пригоди. Дільничних інспекторів Василя Ливдаря, Віталія Данканича, Петра Кізляка, які обслуговують м. Іршава міський голова відзначив преміями та нагородив грамотами.

Депутат райради Андрій Прокоп привітав дільничних і за сумлінну працю та високий професіоналізм нагородив грамотами та преміями ветеранів служби та діючих дільничних  інспекторів  міліції.

Реклама

Чимало хороших слів на адресу дільничних інспекторів було сказано депутатом Іваном Климом, який розпочав свою трудову діяльність ОВС із служби в дільничних і знає їх роботу із власного досвіду.

Голова ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського райвідділу міліції Василь Микита, який тривалий час очолював службу дільничних інспекторів міліції, відзначив як ветеранів служби так і дільничних  інспекторів міліції, які на сьогоднішній час справно несуть службу. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно