Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські прикордонники стали першими на всеукраїнському чемпіонаті зі стрільби

Мукачівські прикордонники стали першими на всеукраїнському чемпіонаті зі стрільби

Мукачівські прикордонники стали першими на всеукраїнському чемпіонаті зі стрільби

У четвер, 18 червня, в Навчальному центрі відбулось урочисте закриття 3-го чемпіонату Державної прикордонної служби України зі стрільби з табельної зброї, який присвятили на честь загиблого генерал-майора Ігоря Момота. Під час проведення чемпіонату кожен з учасників проявив професійну майстерність, наполегливість, патріотизм та волю до перемоги. За результатами напруженої боротьби  суддями змагань були підраховані бали та розподілені місця між командами та учасниками.

ВІДЕО ДНЯ

Серед органів Державної прикордонної служби України у командному підсумку 1 місце здобула Національна академія Державної прикордонної служби України; 2 – Західне регіональне управління; 3 – Східне регіональне управління, - повідомили у Держприкордонслужбі України.

Серед прикордонних загонів та частин центрального підпорядкування: 1 місце – Мукачівський прикордонний загін; 2 місце – Чопський прикордонний загін; 3 місце – Навчальний центр Державної прикордонної служби України.

Реклама

Виконання вправи з автомата Калашникова АК-1: 1 місце – викладач академії, генерал-майор у відставці Ігор Томків (НАДПСУ); 2 місце – підполковник Віктор Кобернюк (Мукачівський прикордонний загін); 3 місце – солдат Андрій Вакуленко.

Виконання вправи з автомата Калашникова АК-3: старший сержант Віктор Коловоротний (НАДПСУ); 2 місце – старший прапорщик Микола Булах(Бердянський прикордонний загін); 3 місце – сержант Вадим Скиба(НАДПСУ).

Реклама

Дуельний поєдинок: 1 місце – Чопський прикордонний загін; 2 місце – Мукачівський прикордонний загін; 3 місце –  Кінологічний навчальний центр. 

Усім переможцям були вручені кубки та грамоти.

 «Від персоналу Навчального центру Державної прикордонної служби України та від себе особисто, дякуємо командам за участь у змаганнях. Ми глибоко переконані - успіх неодмінно залишиться з нами, коли ми всі будемо ставитись відповідально до справи, яку ми робимо, до  справи, яку нам довірили - охороняти державний кордон. Бажаю учасникам змагань добра і щастя, міцного здоров’я, наполегливості та волі до перемоги», - звернувся до присутніх заступник начальника відділу з персоналу підполковник Андрій Скороход.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно