Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Єврокомісія надасть закарпатцям кошти на втілення демократичних змін у краї

Єврокомісія надасть закарпатцям кошти на втілення демократичних змін у краї

Єврокомісія надасть закарпатцям кошти на втілення демократичних змін у краї

19 червня у Закарпатській обласній науковій бібліотеці відбулася презентація проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», на якій було оголошено конкурс проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні у Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті цей проект  виконує БФ "Центр громадських ініціатив" у партнерстві з ГО "Західноукраїнський центр "Жіночі перспективи".  Мета проекту - підтримати ініціативи місцевих ОГС та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні, - інформує Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка.

До конкурсу запрошуються новостворені (зареєстровані не раніше  2014 року)  громадські об’єднання, благодійні організації , місцеві ініціативні групи, громадські об’єднання, благодійні організації  з населених пунктів до 100 тисяч осіб.

Реклама

Проектні заявки не приймаються від релігійних організацій, політичних партій та їх місцевих осередків, профспілкових організацій, асоціацій органів місцевого самоврядування, органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних установ та підприємств, фізичних осіб, комерційних організацій.

Проектні пропозиції можуть бути підтримані, якщо вони відповідають одному або декільком із зазначених тематичних пріоритетів:

Реклама

-  захист та просування прав людини;

-  здійснення громадського контролю та моніторингу діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування;

-  протидія корупції;

Реклама

-  громадянська освіта, адвокація та об’єднання громади для спільного вирішення проблем;

-  допомога (окрім благодійної або гуманітарної) внутрішньо переміщеним особам з Криму, Донецької та Луганської областей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно