Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині медики відзначили своє професійне свято

На Іршавщині медики відзначили своє професійне свято

У третю неділю першого літнього місяця, цьогоріч 21 червня, медики України відзначатимуть своє професійне свято. У зв’язку з цим відбулися урочистості на Іршавщині/

ВІДЕО ДНЯ

Глядацька зала Іршавського районного будинку культури була заповнена. І публіка, і артисти – медики. Люди, котрі цілодобово несуть відповідальність за здоров’я людей,  а також стоять на варті народження нового життя. 

Привітав усіх лікарів міський голова Степан Бобик . Грамотами міськради градоначальник відзначив лікаря-стоматолога Дарину Зозуляк, лікаря загальної практики – сімейної медицини Віру Ігус, сестру-господарку поліклінічного відділення Світлану Ганчич. Очільник міста висловив вдячність медикам - депутатам міської ради – Ярославу Ковалю, Ользі Водославській, Валерію Поповичу за професіоналізм у роботі та активну діяльність у громадському житті міста, - інформують в Іршавській міській раді.

Реклама

У сьогоднішнє свято лікарів і медперсонал Іршавської районної лікарні, районної та стоматполіклініки вітали голова РДА Віктор Симканинець, заступник голови райради Петро Добромільський, заступник начальника департаменту медицини Закарпатської ОДА Єлизавета Біров, начальник відділу охорони здоров’я РДА Сергій Караслай.

Також людей у білих халатах вітали наймолодші вихованці хореографічної студії Іршавського РБДТ (керівник Юрій Буряс), вихованки Великораковецької дитячої школи мистецтв під керівництвом Євгенії Мельник, ансамбль «Конвалія» та народний хор лікарів під керівництвом заслуженого працівника культури України Надії Мельник-Гудь.

Реклама

Після виснажливого і трошки тривалого нагородження медпрацівників настрій усім присутнім підняли пісні у виконанні хору. Прекрасна композиція «Перелаз» та гімн Іршави, який стоячи підспівував увесь зал, стали фінальним і приємним акордом свята медиків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно