Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цьогоріч медичний факультет УжНУ випустив найбільшу кількість студентів за всю історію вишу

Цьогоріч медичний факультет УжНУ випустив найбільшу кількість студентів за всю історію вишу

Цьогоріч медичний факультет УжНУ випустив найбільшу кількість студентів за всю історію вишу

Цього року медичний факультет УжНУ закінчила найбільша кількість студентів за всю історію вишу. Вперше також випускалася велика група іноземних студентів-медиків. Про це на урочистостях з нагоди випуску студентів-медиків повідомив професор, декан медичногофакультету Олександр Болдіжар.

ВІДЕО ДНЯ

«70-ий випуск – це знакова для нас дата, це найбільший випуск в історії нашого університету. Також цього року ми маємо 7-ий випуск фармацевтів і ми горді, що започаткували цю спеціальність. Бажаю Вам бути успішними і насамперед бажаю всім миру», – промовив керівник медфаку.

Ректор УжНУ, професор Володимир Смоланка, звертаючись до молоді у залі, наголосив: «Сьогодні у вас день, який ви ніколи не забудете у своєму житті. Цей день відкриває для вас нову перспективу. Я чудово пам’ятаю: колись також сидів у залі і очікував, коли оголосять моє прізвище. Я чекав того моменту, коли отримаю диплом, бо мав велику жагу до того, щоб починати практичну діяльність. Зажди мріяв бути хірургом, і я став нейрохірургом. У вас зовсім інші перспективи, у порівнянні з тим, які були у мого покоління. Вони набагато кращі, адже ви більшу частину свого життя будете жити у єдиній Європі».

Реклама

Після вітальних слів декан медичного факультету Олександр Болдіжар запросив на сцену студентів, які закінчили навчання з відзнакою. А ректор УжНУ Володимир Смоланка та голова облради Володимир Чубірко вручили дипломи випускникам-іноземцям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно