Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопська ЗОШ №2 відзначила своє 60-річчя

Чопська ЗОШ №2 відзначила своє 60-річчя

Цьогоріч одразу дві школи міста Чоп святкують ювілеї. 20 червня відбулися урочистості з нагоди 60-річчя з дня заснування ЗОШ №2.

ВІДЕО ДНЯ

Привітати рідну альма-матер з’їхалися в Чоп випускники різних років, а також голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, міський голова Галина Цар, представники консульства Угорської республіки в Ужгороді та чимало інших гостей, - інформує прес-служба Чопської міськради.

Подвір’я школи перетворили в такий собі літній театр під відкритим небом в якому із святковою програмою виступали нинішні вихованці закладу, а також випускники школи, які з ностальгією згадували роки, які вони провели в стінах школи, розповідали веселі історії із шкільного життя.

Реклама

З привітальним словом звернувся до присутніх голова облради Володимир Чубірко, який завжди допомагав і допомагає цьому навчальному закладу. Цьогоріч за кошт обласної ради були закуплені нові парти для наймолодших школярів та мультимедійний комплекс. Також Володимир Чубірко чекає від керівництва школи пропозицій щодо необхідних робіт із реконструкції закладу.

Із святковим подарунком завітала на свято і міський голова Галина Цар. 60 тисяч гривень від Чопської міської ради будуть витрачені на облаштування вчительської кімнати. Цю новину присутні зустріли гучними оплесками.

Реклама

Після завершення урочистостей випускники ще довго не покидали подвір’я школи: ділилися спогадами, згадували вчителів та однокласників і всі чудові роки безтурботного шкільного дитинства.

Чопська ЗОШ №2 відзначила своє 60-річчя – 01
Чопська ЗОШ №2 відзначила своє 60-річчя – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно