Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв війни

В Ужгороді хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв війни

22 червня 2015 року виповнюється 74 роки від початку війни між гітлерівською Німеччиною та Радянським Союзом. Під час Другої світової війни людські втрати України оцінюються у 8-10 мільйонів життів як серед військових, так і серед цивільного населення. Це більше, ніж втратили разом узяті Франція,  Великобританія, Канада і США.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді на Пагорбі Слави за участі ветеранів війни, представників органів влади, ветеранських організацій, громадськості відбувся мітинг. Його учасники Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто не повернувся з фронтів, хто першим зустрів ворога і пав жертвою найстрашнішої війни в історії людства, поклали корзини з квітами до Меморіалу, – йдеться у повідомленні Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Цього дня о 10.00 по всій країні пройшла загальнонаціональна Хвилина пам’яті за загиблими у тому кривавому лихолітті, приспущені Державні Прапори України із чорною стрічкою на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій та обмежено трансляції розважальних програм шляхом внесення відповідних змін до програм радіо і телебачення, а о 10.00 год. їх мовлення переривається на знак вшанування пам’яті загиблих у війні 1941-1945 років.

Реклама

У закладах культури з цієї нагоди пройшли тематичні заходи.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно