Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У "лежачі поліцейські" на Толстого "закопали" майже 30 тисяч гривень, а переоблаштування оплатив невідомий підприємець (ФОТО)

У "лежачі поліцейські" на Толстого "закопали" майже 30 тисяч гривень, а переоблаштування оплатив невідомий підприємець (ФОТО)

У "лежачі поліцейські" на Толстого "закопали" майже 30 тисяч гривень, а переоблаштування оплатив невідомий підприємець (ФОТО)
На вулиці Льва Толстого завершились роботи по встановленню нових "лежачих поліцейських". Вони є меншими за старі конструкції, адже це викликано невідповідністю норм попередніх обмежувачів...

На вулиці Льва Толстого завершились роботи по встановленню нових "лежачих поліцейських". Вони є меншими за старі конструкції, адже це викликано невідповідністю норм попередніх обмежувачів руху.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання “Панорама Мукачева” поцікавилась тим, скільки грошей вклали міські служби у встановлення та ліквідацію елементів примусового зниження швидкості руху, а також на базі яких регуляторних актів це відбувалось. Для цього ми відправили запит до Мукачівського міськвиконкому.

10 жовтня редакція інтернет-видання отримала на свої запитання відповіді від міського голови Золтана Ленд’єла. У ньому йдеться про те, що рішення по встановленню елементів примусового зниження швидкості приймалось після листів Мукачівського міськрайонного суду, а також прокуратури міста. Також у документі йдеться про те, що загальна вартість ремонтно-будівельних робіт склала 29967,60 гривень, в яку ввійшли підготовка, роботи по влаштуванню елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів, а також встановлення бруківкового покриття дороги.

Реклама
У "лежачі поліцейські" на Толстого "закопали" майже 30 тисяч гривень, а переоблаштування оплатив невідомий підприємець (ФОТО) – 01
У "лежачі поліцейські" на Толстого "закопали" майже 30 тисяч гривень, а переоблаштування оплатив невідомий підприємець (ФОТО) – 02
Реклама

Як зазначено у листі, зміна "лежачих поліцейських" зумовлена численними зверненнями жителів вулиці Толстого, які скаржились на висоту попередніх обмежувачів швидкості, адже вони призводили до пошкодження автомобілів.

Кореспондент інтернет-видання "Панорама Мукачева" поцікавився у місцевих мешканців, чи справді вони скаржились міській владі щодо висоти цих елементів.

Пані Клара розповіла, що їй постійно скаржились водії на різкі перепади під час переходу цих "лежачих поліцейських". Утім, пенсіонерка задоволена тим, що є такі елементи, адже вона може спокійно перейти дорогу.

Реклама

Пані Олена, яка живе найближче до "лежачих поліцейських", сказала, що їх зниження призвело до того, що "шумахери" знову не реагують на обмежувальні перегородження і їздять на високій швидкості.

Ще одна мешканка вулиці побачила у зміні користь, адже автомобілі до ремонту пошкоджували нижні частини транспортних засобів.

До слова, начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук теж відзначив у розмові з журналістом інтернет-видання “Панорама Мукачева”, що вони були зависокими для автомобілів.

Нагадаємо, що 30 вересня на проїжджій частині вулиці Льва Толстого, що у Мукачеві, демонтували штучні обмежувачі швидкості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно