Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За неправильне паркування у центрі Мукачева – штраф (ФОТО)

За неправильне паркування у центрі Мукачева – штраф (ФОТО)
Рейд Мукачевом працівників Державтоінспекції спільно з журналістами вкотре наголосив на проблемі паркування центральними вулицями міста. Протягом трьох днів правоохоронці попереджатимуть та...

Рейд Мукачевом працівників Державтоінспекції спільно з журналістами вкотре наголосив на проблемі паркування центральними вулицями міста. Протягом трьох днів правоохоронці попереджатимуть та штрафуватимуть недобросовісних водіїв.

ВІДЕО ДНЯ

Питання зупинок і стоянок автомобілів у центральній частині Мукачева – питання, на яке особливо гостро сьогодні реагують і водії, і пішоходи. Профілактичні рейди з ініціативи керівництва міського відділу та начальника відділення ДАІ проводяться постійно, однак ні штрафами, ні попередженнями допоки цю проблему не вдалось викорінити, – зазначає Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Вчора правоохоронці відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району відпрацьовували чотири напрямки: пл.Миру – вул.Я.Мудрого, вул.К.Беляєва – вул.Валенберга, вул.І.Зріні-вул.Пушкіна та вулицю Возз`єднання.

Реклама

Всі напрямки практично щодня завантажені транспортом, - розповідає начальник відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Іван Матіко. Незважаючи на паркувальні майданчики в центральній частині міста, водії все одно залишають автомобілі під заборонними знаками, на пішохідних переходах, тротуарах.

За неправильне паркування у центрі Мукачева – штраф (ФОТО) – 01
Реклама

Як розповідають працівники ДАІ, часто доводиться чекати водія-порушника біля його автомобіля близько 1-2 годин, щоб притягнути його до відповідальності за порушення правил зупинки. Враховуючи те, що сьогодні законодавчо не визначено примусової евакуації транспорту за порушення правил дорожнього руху чи накладення фіксаторів, які ефективно викорінювали згадану проблему ще кілька років тому, зазначені заходи до нинішніх водіїв-порушників не вживаються.

Рейд з виявлення фактів стихійного паркування автотранспорту у центральній частині м.Мукачева триватиме три дні. За цей період часу, - содіваються правоохоронці, водії стануть більш свідомими та ввічливими.

За неправильне паркування у центрі Мукачева – штраф (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно