Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про проблеми сьогодення говорили студенти з правоохоронцем (ФОТО)

Про проблеми сьогодення говорили студенти з правоохоронцем (ФОТО)

Про проблеми сьогодення говорили студенти з правоохоронцем (ФОТО)
Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції регулярно проводять профілактичну роботу з учнями та студентами навчальних закладів Мукачівщини. А нещодавно...

Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції регулярно проводять профілактичну роботу з учнями та студентами навчальних закладів Мукачівщини. А нещодавно з цією ж метою правоохоронці зустрілися зі студентами кооперативного торгівельно-економічного коледжу м.Мукачева, повідомила Наталія Машіко з Мукачівського МВ УМВС.

ВІДЕО ДНЯ

Велику увагу працівники міліції приділяють проведенню заходів спрямованих на попередження правопорушень і злочинів, профілактичній роботі серед дітей та молоді. Цими днями зі студентами випускного курсу коледжу зустрілась оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей, майор міліції Марина Ільтьо.

Зустріч молоді з жінкою-правоохоронцем виявилась для них цікавою і неочікуваною. Окрім прав і обов'язків молодих людей, відповідальності за вчинення правопорушень під час бесіди йшлося про різні життєві питання і проблеми сьогодення. Виховна, профілактична робота із запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми, виявлення причин та умов, які втягують підлітка у злочинну діяльність, наркоманію, пияцтво, проституцію, жебрацтво - основні питання, які у своїй бесіді порушують працівники міліції.

Реклама

Саме такі зустрічі, коли молодь налаштована на спілкування, коли цікавиться тим, як потрібно правильно діяти в тій чи іншій ситуації, примушує замислитися над своїм життям, приносять позитивні результати.

Про проблеми сьогодення говорили студенти з правоохоронцем (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно