Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учасниця двох сезонів шоу "Холостяк": "Завдяки телепроекту хочу знайти своє кохання"

Учасниця двох сезонів шоу "Холостяк": "Завдяки телепроекту хочу знайти своє кохання"

Учасниця двох сезонів шоу "Холостяк": "Завдяки телепроекту хочу знайти своє кохання"
Мукачівка, яка працює помічником антиквара в Парижі, вірить, що доля дає їй другий шанс. Дівчина розповіла про свій ідеал чоловіка, підготовку до зйомок та дружбу на проекті.

Учора в прес-центрі “Панорама” відбулась цікава розмова з новою телевізійною зіркою - учасницею п’ятого та шостого сезонів шоу “Холостяк”, мукачівкою Валерією Вашутич.

ВІДЕО ДНЯ

Вже з початку спілкування дівчина з Мукачева вразила журналістів творчим мисленням та різносторонністю. Так, Валерія активно пише вірші, а також вміє гарно малювати. Була навіть спроба реалізуватися у музиці.

Очевидно, що і робота у завидної холостячки теж пов’язана з книгами, адже Валерія працює у паризького антиквара. Її праця полягає у перекладі цінних старовинних книг. Зокрема, з російської на англійську мову. Тому вона три-чотири рази на рік буває у столиці Франції. Та не лише найромантичнішим місцем роботи обмежуються її подорожі. За її словами, незабаром закарпатка відвідає Ібіцу. І ця подорож відбудеться перед зйомками шостого сезону “Холостяка”.

Реклама

Коли рідні, близькі та знайомі дізнались про те, що вона братиме участь у шоу “Холостяк”, то були шоковані. Однак згодом усі ті, хто знає Валерію, підтримали дівчину і збираються вірити у неї і під час нового сезону телепроекту.

Учасниця двох сезонів шоу "Холостяк": "Завдяки телепроекту хочу знайти своє кохання"  – 01
Реклама

Завдяки п’ятому сезону Валерія відчула себе відомою: її одразу впізнають на вулицях, хоча ніхто не підходить до неї знайомитись. “Я не ставлю за мету зробити собі кар’єру чи здобути роботу. Просто завдяки телепроекту хочу знайти кохання, свою людину. І відчуваю, що доля дає мені другий шанс”, - мовила Валерія Вашутич.

За її словами, майбутній холостяк повинен бути люблячим, турботливим та простим. “Він має мене емоційно підживлювати, вміти розсмішити та постійно дивувати. В зовнішності ідеалом є актор Алек Болдуїн”, - сказала майбутня телевізійна зірка.

Однак, за час участі в п’ятому сезоні найромантичнішого шоу країни Валерія встигла познайомитись з багатьма дівчатами. “Я переважно спілкуюсь з Анастасією Ерліх, Ксенією Вольських та Іриною Шишман. Остання, до слова, після проекту зустрічається з продюсером “Холостяка”. І їхні стосунки й досі тривають”, - розповіла Валерія Вашутич. Та все ж , не за подругами, не за дружбою, а за справжнім коханням на проекті йде молода дівчина із Закарпаття.

Реклама

Також читачки сайту PMG.ua попросили у Валерії Вашутич декілька порад для дівчат, які мріють потрапити на це шоу. “Найперше я б порадила бути собою. Телекамера – це велика лінза, через яку видно усі емоції”, - зазначила холостячка з Мукачева.

Учасниця двох сезонів шоу "Холостяк": "Завдяки телепроекту хочу знайти своє кохання"  – 02

Валерія продовжує готуватись до зустрічі з найзавиднішим неодруженим чоловіком України. Вона не знає, хто ним стане. І поки навіть їй не відомо, коли розпочнуться зйомки програми.

Та підготовка триває. Зокрема, спортивна. Так, Валерія активно займається в спортзалі. “Я займаюсь не лише фітнесом, не лише жіночими видами спорту, а й жимом лежачи, становою тягою та іншими явно нежіночими вправами”, - зауважила закарпатська красуня.

Згодом дівчина планує стати персональним тренером з фітнесу. Крім того, Валерія, як творча особистість, мріє про власну арт-галерею. І у сьомому сезоні проекту “Холостяк” не братиме участі. “Або зараз, бо ніколи”, - радикально висловилась кандидатка на серце холостяка.

Детальніше про пошуки свого кохання, творчість та ідеал чоловіка читайте у матеріалі “Мукачівка і “Холостяк” у свіжому номері газети “Панорама” від 25 червня 2015 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно