Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві обговорювали питання стихійної торгівлі

У Мукачеві обговорювали питання стихійної торгівлі
Сьогодні на нараді з питань благоустрою, яка проходила у великій залі міськради, головними темами були проблеми стихійної торгівлі та розміщення парковок для таксі. Начальник управління...

Сьогодні на нараді з питань благоустрою, яка проходила у великій залі міськради, головними темами були проблеми стихійної торгівлі та розміщення парковок для таксі.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник управління економічного розвитку та інфраструктури Мукачівського міськвиконкому Маріанна Дерев'янко розповіла про несанкціоновану торгівлю на вулицях міста. Зокрема, посадовець доповіла про те, які умови надають жителям міста для того, аби вони пішли на санкціоновані торгові площадки.

Начальник інспекції управління міського господарства Олександр Бежевець розповів про те, що попри активну консультаційну та профілактичну роботу, учасники навідріз відмовляються переходити на ринкові місця, поставивши за умову безкоштовне використання продовольчих територій.

Реклама

Під час засідання правоохоронці порушили питання несанкціонованих парковок автомобілістів Мукачева, а також розміщення зупинок для таксі. Головною причиною, на думку міліціонерів, самовільного розміщення "картатих автомобілів" є висока ціна за місце на зупинці для таксі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно