Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівські чиновники провели нараду з питань прав дітей

Тячівські чиновники провели нараду з питань прав дітей

24 червня під керівництвом першого заступника голови державної адміністрації Василя Дем’янчука, проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей при Тячівській райдержадміністрації. Участь у нараді також взяли члени комісії: начальник служби у справах дітей Ольга Роспопа, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Марина Поп, заступник начальника Тячівського управління соціального захисту населення Любов Дудла та інші представники структурних підрозділів райдержадміністрації та райвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

На розгляд комісії було винесено ряд важливих питань, зокрема, звернення батьків щодо виготовлення дитячих проїзних документів, паспортів для малолітніх дітей на їх тимчасові виїзди за кордон без згоди одного з батьків, визначення місця проживання малолітніх дітей, - зазначили у прес-службі Тячівської РДА.

Крім того, особливу увагу звернуто на порушені питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав батьків, що ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків та не беруть участі у вихованні дітей. 

Реклама

Підсумовуючи, Василь Дем’янчук наголосив, що при прийнятті рішень комісія в першу чергу відстоює права та інтереси дітей, оскільки це найнезахищеніша верства населення.

Тож всі 12 питань порядку денного було ретельно досліджено працівниками служби у справах дітей, обговорено присутніми членами комісії та запрошеними.

Реклама

За результатами засідання по всіх питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей і взяті на контроль до їх повного виконання.

Слід зауважити, що кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе зі сторони батьків, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно