Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегівському районі для захисту кордону та важливих об’єктів планують створити загони тероборони

У Берегівському районі для захисту кордону та важливих об’єктів планують створити загони тероборони

У Берегівському районі для захисту кордону та важливих об’єктів планують створити загони тероборони

Вчора, 25 червня, Берегівські РДА та райрада провели нараду з питань проведення шостої хвилі мобілізації на території району. 

ВІДЕО ДНЯ

У її роботі взяли участь голови і секретарі селищної та сільських рад, районний військовий комісар Ігор Наумов, начальник Берегівського РВ УМВС, Микола Куриця, старший уповноважений Берегівського районного управління СБУ Володимир Радіонов, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, служб, організацій району, – повідомляє Берегівська РДА.

Під час наради розглянуто питання про виконання на території району мобілізаційних завдань шостої хвилі мобілізації та обговорено проблемні питання, які виникають на місцях, під час проведення мобілізаційних заходів.

Реклама

Як зауважив районний комісар Ігор Наумов, завдання 6-ї хвилі мобілізації є непростими і сільські ради мають активізувати роз’яснювальну роботу серед населення району щодо необхідності безумовного виконання вимог законів України про проведення мобілізації. «Ми є частиною держави Україна, тому завдання для всіх одні і поширюються на всіх громадян», — наголосив Ігор Володимирович.

У ході наради також обговорили питання бронювання військовозобов’язаних працівників та проведення призову на військову строкову службу, який був продовжений до кінця червня.

Реклама

Треба наголосити, що призовників відправляють у військові частини для навчання та підготовки, а не у зону АТО. Цю інформацію потрібно донести до населення, щоб не виникало непорозумінь.

Районний комісар також розповів про створення загонів територіальної самооборони: «У нашому районі планується створити 3 такі формування – 2 для захисту важливих об’єктів і 1 – для захисту кордону. Тому органи самоврядування повинні провести інформаційну кампанію і залучати населення до вступу до загонів територіальної самооборони».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно