Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Редакція газети "Панорама" удостоєна Почесного звання «Лідер підприємництва України»

Редакція газети "Панорама" удостоєна Почесного звання «Лідер підприємництва України»

Редакція газети "Панорама" удостоєна Почесного звання «Лідер підприємництва України»
Відповідний лист на ім’я керівника ТОВ «Редакція газети «Панорама», доктора історичних наук, професора Василя Гарагонича, надійшов днями. Зокрема, у повідомленні говориться: «Вiд iмeнi Президiї...

Відповідний лист на ім’я керівника ТОВ «Редакція газети «Панорама», доктора історичних наук, професора Василя Гарагонича, надійшов днями. Зокрема, у повідомленні говориться: «Вiд iмeнi Президiї Асамблеї дiлових кiл висловлюю Вам, а у Вашiй особi всьому колективу пiдприємства високу повагу та повідомляю, що спiльним Рiшенням Президiї Асамблеї дiлових кiл та Науково-Експертної Ради Мiжнародної iмiджевої програми «Лiдери XXI століття» Вам та керованому Вами пiдприємству за досягнення лiдируючих позицiй у галузi пiдприємницької дiяльностi з вiдповiдно високими показниками якостi продукцiї та послуг присуджено Почесне звання «Лідер пiдприємництва Украiни» з врученням iменного диплома, медалi «Топ-менеджер України» та вiдповiдного нагрудного золотого знака з iменним посвiдченням».

ВІДЕО ДНЯ

«Наполегливо працюючи на благо України, мужньо переборюючи вci складнощi теперiшнього часу, Ви впевнено плануєте перспективи подальшого розвитку та вдосконалення. Надiюся, що ця нагорода стане для Вас i для колективу знаменною вiхою початку нових економiчних можливостей, iнформативно сконцентрує Ваш потенцiал та конкурентні переваги, стане впливовим інструментом утвердження пiдприємства як надiйного i перспективного партнера та назавжди закрiпить за Вами справедливе звання Лiдера», – резюмує голова Експертної ради Асамблеї ділових кіл України професор Антон Саввов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно