Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівським воякам передали необхідну допомогу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівським воякам передали необхідну допомогу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівським воякам передали необхідну допомогу (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Зробили це скромно та без пафосу депутат Мукачівської міської ради Сергій Герасимюк та представник політичної партії «Народний Фронт» Едуард Ілтьо. Активісти навідались до військової частини, щоб...
ВІДЕО ДНЯ

Зробили це скромно та без пафосу депутат Мукачівської міської ради Сергій Герасимюк та представник політичної партії «Народний Фронт» Едуард Ілтьо. Активісти навідались до військової частини, щоб передати зібрану допомогу закарпатським військовим.

«Ми постійно тримаємо зв’язок з нашими хлопцями. Дізнаємось, що їх цікавить і як можемо допомогти. Цього разу привезли термобілизну, шкарпетки, годинники, балаклави, ліхтарики, рукавиці і дощовики. Все найнагальніше, що потрібно військовим в цей час», – розповів Сергій Герасимюк.

Реклама

У свою чергу Сергій Кудимов, помічник начальника відділення бойової підготовки В/Ч-1556 подякував благодійникам за підтримку та допомогу. Військовий, який більше семи місяців провоював в зоні антитерористичної операції і пройшов шлях аж до луганського аеропорту, повернувся в місце ведення служби лише для того, щоб пройти реабілітацію. Планується, що хлопці повернуться в зону АТО вже до кінця цього місяця і замінять там своїх колег. Тому вся допомога стане в нагоді, особливо в осінньо-зимовий період.

Як зазначив член «Народного Фронту» Едуард Ілтьо, передана військовим благодійна допомога на кілька десятків тисяч гривень є не першою.

Реклама

«Не зважаючи на те чи йдуть бойові дії на Донбасі, чи діє так званий «мирний» план президента, ми будемо і надалі допомагати нашим військовим у цей час», – відзначив політичний активіст.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно