Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Велодень у Мукачеві: дитячий сміх, дорослий азарт та море позитивних емоцій (ФОТО)

Велодень у Мукачеві: дитячий сміх, дорослий азарт та море позитивних емоцій (ФОТО)

Велодень у Мукачеві: дитячий сміх, дорослий азарт та море позитивних емоцій (ФОТО)
Вчорашній день був довгоочікуваним. Завдяки старанню небайдужих людей, у Мукачеві відбулося справжнє велосипедне свято. Тут було на що подивитись та чим зайнятись, як малечі, так і...
ВІДЕО ДНЯ

Вчорашній день був довгоочікуваним. Завдяки старанню небайдужих людей, у Мукачеві відбулося справжнє велосипедне свято. Тут було на що подивитись та чим зайнятись, як малечі, так і дорослим.

Перед стартом довгоочікуваної дитячої велогонки та захоплюючого велоквесту "Колеса історії", жителів міста дивував своїми силовими трюками Сергій Вінер. Учень славнозвісного силача Івана Фірцака-Кротона на площі Тараса Шевченка продемонстрував присутнім вражаючі силові трюки.

Реклама

Далі була неймовірно емоційна дитяча велогонка. Батьки малечі, та і просто глядачі, всіляко підтримували наймолодших велосипедистів. А юні спортсмени порадували дорослих емоційністю заїзду.

Далі був довгоочікуваний старт головної події недільного дня – велоквесту "Колеса історії". На перший погляд все просто: отримав конверт із завданням, знайшов на нього відповідь, далі їдеш до вказаного у завданні місця (чекпойнту), щоб відмітитись. Але, як зазначили учасники велоквесту, часом потрібно було проявити неабиякі знання історії міста та знання розташувань культурно-історичних пам’яток Мукачева.

Реклама

Та все ж, як і у будь-якому змаганні, тут є переможець. У першому велоквесті, в рамках велоруху "Munkacs Ride", перемогу здобула команда "I love TREK".

Самі учасники дають позитивні відгуки події, що відбулася. А організатори в свою чергу обіцяють проводити нові захоплюючі велозаїзди в місті над Латорицею в рамках розвитку місцевого велоруху.

Фото: Роман Жук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно