Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині відкрили оновлений дитсадок

На Хустщині відкрили оновлений дитсадок

Сьогодні у селі Крива, що на Хустщині, нарешті відбулася довгоочікувана подія – після реконструкції був зданий в експлуатацію місцевий дитячий садочок.

ВІДЕО ДНЯ

Після майже двохмісячної перерви з новою силою запрацював заклад для 65 вихованців.

"Потужність нашого садочка – 50 діток, проте наразі він нараховує їх 65 у трьох групах", - розповів завідувач Кривським ДНЗ Віталій Бута.

Реклама

"Саме для них ми стараємося, щоб приміщення було затишне і тепле. Тому необхідність у такому ремонті виникла давно, адже йшла досить значна втрата тепла, позаяк вікна та двері своє віджили. І тепер спільна наша з батьками, працівниками і керівництвом села мрія здійснилася. За це дякуємо всім, хто приклав до цього свої зусилля", - додав він.

А робота пророблена чимала. Власними силами батьки, колектив ДНЗ та сільський голова зробили ремонт. Було замінено 36 вікон та 37 міжкімнатних та вхідних дверей, облаштований ігровий майданчик, приведені до ладу групи, кухня та дитячі вбиральні.

Реклама

Керівництво Хустщини побувало на відкритті оновленого садочку і відзначило кривських активістів за якісну та швидку роботу.

"З усіх об’єктів, які йдуть за рахунок субвенції з обласного бюджету, це перший, який завершений на сто відсотків, -каже в.о. голови Хустської РДА Михайло Пристая. - З чим ми щиро вітаємо громаду с.Крива. Спільними зусиллями за невеликий проміжок часу нам вдалося втілити у життя цей проект, на який було виділено 357 тисяч гривень."

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно