Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День слідчого у Мукачеві святкують 32 правоохоронці

День слідчого у Мукачеві святкують 32 правоохоронці

1 липня слідчі підрозділи органів внутрішніх справ України святкують своє професійне свято – День слідчого.

ВІДЕО ДНЯ

- Слідчий у кримінально-процесуальному процесі — це посадова особа, яка уповноважена здійснювати попереднє слідство у кримінальній справі, а також інші повноваження, передбачені процесуальним законодавством, — зазначає перший заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції— начальник слідчого відділення Михайло Петрище. — В межах наданих йому процесуальних повноважень слідчий  забезпечує найважливішу функцію боротьби зі злочинністю – розслідування злочинів, повно і об’єктивно досліджує їх обставини. Саме від результатів діяльності слідчих багато в чому залежить кінцевий результат роботи правоохоронних органів. Професіоналізм слідчих є вирішальним фактором для успішного розслідування.

- Прийти в професію може будь-яка людина з юридичною освітою, а от працювати далі зможе не кожен: доведеться постійно стикатися з людським горем, тож витримає це тільки по-справжньому сильна людина. Окрім цього слідчий повинен бути чесним і відповідальним, мати аналітичне мислення у спілкуванні з людьми, проявляти якості психолога.

Реклама

Наразі у Мукачівському слідчому відділу міліції працює 32 слідчих. Робота, на перший погляд, паперова, але вона копітка, відповідальна, вимагає ненормованого робочого дня. І найголовніше: за кожною справою — доля людини (як потерпілого, так і злочинця), - інформує Мукачівський МВ УМВС.

- Колектив наш в основному молодий, але всі старанно працюють. Користуючись нагодою, вітаю своїх колег з професійним святом. Бажаю усім працівникам слідчого відділу міцного здоров’я, бадьорості духу, підтримки колег і нових звершень у професійній діяльності, а також родинного тепла, добробуту та благополуччя,-коментує Михайло Петрище.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно