Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові урочисто відкрили оновлений дитячий садок

У Берегові урочисто відкрили оновлений дитячий садок

У місті нарешті після тривалого ремонту урочисто відкрито ДНЗ № 16. У 2013 році він був закритий на ремонт, проте швидко реставрувати заклад не дала робота Держказначейства.

ВІДЕО ДНЯ

Лише у другому кварталі 2014-го та в першому півріччі 2015 року розпочалось повноцінне фінансування об’єкту. У результаті кропіткої роботи міської та обласної рад Берегово отримало оновлений садочок. 

Від департаменту освіти Закарпатської ОДА завідувач садочку Каталін Баран отримала грамоту, а від управлінні освіти міської ради — подарунок. На урочистості присутніх вітав шоу-гурт „Атас”, вихованці з ДНЗ № 12, а також учні Будинку дитячої творчості. Від імені всіх батьків щирі слова подяки за ремонт садочка висловив Іван Сливка.

Реклама

Як зазначив міський голова Берегова Золтан Баб’як на своїй сторінці у Фейсбуці: «У ДНЗ № 16 було оновлено фасад, дах, опалення, замінена сантехніка, меблі, встановлені пластикові вікна, відремонтовані внутрішні приміщення, спортивна зала, облаштовано подвір’я. Загалом відвідуватимуть садочок близько 160 дітлахів, а це 7 груп (5 українських та 2 — угорські). Загалом вартість ремонту у ДНЗ № 16 склала 2 млн 169 тис.грн. З них Берегівська міська рада виділила 1 млн 295 тис. грн, а обласна рада зі свого бюджету — 873 тисячі».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно