Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО)

Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО)

Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО)
Правоохоронці відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району продовжують навчати «дорожній грамоті» дітей. На цей раз працівники міліції зустрілись із дошкільнятами садочку №23 та...

Правоохоронці відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району продовжують навчати «дорожній грамоті» дітей. На цей раз працівники міліції зустрілись із дошкільнятами садочку №23 та школярами спеціалізованої школи для дітей з вадами зору.

ВІДЕО ДНЯ

Дошкільнята дитячого садку №23 в м.Мукачеві з нетерпінням чекали зустрічі з правоохоронцями, які є частими гостями їхнього закладу. Міліціонери не лише розповіли учням про правила безпеки на дорозі, а й провели з дітьми заняття в ігровій формі. Разом з працівниками міліції розповіли дітворі про правила поведінки на вулиці школярі загону юних інспекторів дорожнього руху ЗОШ№15 м.Мукачева.

Неабияку цікавість у дітвори викликав жезл та фурашка в.о.начальника відділення ДАІ майора міліції Івана Матіка. Окрім основних правил, про які розповів головний майор міліції дітворі, всі разом дивились повчальні мультфільми про правила руху на дорозі, світлофор, небезпеки, на які можуть натрапити малюки.

Реклама

Правоохоронці моделювали різні ситуації, в які найчастіше потрапляють маленькі пішоходи. Майже всі дошкільнята знали елементарні правила дорожнього руху. А тим, хто забув, ще раз нагадали: як правильно переходити проїжджу частину дороги; де, згідно з правилами, повинні знаходитись неповнолітні в салоні машини; що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі. Зустріч виявилась веселою і корисною.

Наступним закладом, куди завітали правоохоронці - Мукачівська спеціалізована школа-інтернат. Тут інспектор з профілактичної роботи відділення ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Микола Красівов розповів школярам з особливими потребами про основні правила дорожнього руху, яких повинні дотримуватись учні. Слід зауважити, учні цієї школи були особливо допитливі, цікавились світлофорами зі звуковим сигналом, розміщенням зовнішньої реклами на пішохідних переходах та ін.

Реклама

Працівники Державтоінспкції постійно проводять профілактичні заходи для дітей, однак наголошують, що й батьки не повинні залишатися осторонь. Кожного слушного разу дорослим необхідно нагадувати дітям про правила особистої безпеки та безпеки на дорозі.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО) – 01
Реклама
Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО) – 02
Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО) – 03
Мукачівські працівники ДАІ навчають дітей правилам дорожнього руху (ФОТО) – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно