Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До дня архітектора у Тячеві вперше відбулася виставка творчих робіт митців

До дня архітектора у Тячеві вперше відбулася виставка творчих робіт митців

 До дня архітектора у Тячеві вперше відбулася виставка творчих робіт митців
ВІДЕО ДНЯ

1 липня, з нагоди Дня архітектора України, у Тячівській галереї імені Шімона Голлоші відбулась виставка творчих робіт майстрів мистецтва Тячівщини.

Такий захід проведено в районі вперше, з ініціативи Тячівського регіонального осередку Закарпатської обласної спілки архітекторів. В рамках виставки мешканці району мали можливість побачити професійні роботи 11 кращих архітекторів району та поспілкуватися з митцями цієї творчої справи. Загалом свої роботи представили досвідчені фахівці – Олександр та Наталія Малаховські, Тарас Рущак, Сергій Модирко, Людмила Непомняща, Людмила Радзіховська, Вікторія Борковська, Ілля Карасьов, Віра Максимович, а також представники молодої генерації архітекторів Іван Рущак та Юрій Чепка, – повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації .

Реклама

– Сьогодні у нас є чудова можливість порівняти і побачити, яка робота проводиться в районі. Сподіваюсь, з роками кількість учасників буде збільшуватись, адже зараз дуже багато молодих архітекторів навчаються цьому мистецтву у вузах, - зауважив в рамках відкриття свята голова правління осередку – директор МПП «Т-АРХ» Олександр Малаховський.

В свою чергу Владислав Ганзел високо оцінив організацію виставки та проекти митців району:

Реклама

– Навіть не чекав, що виставка буде організована на такому високому рівні. Чудові роботи, нові, сміливі проекти. Можна вважати, що цей захід відповідає обласному, не дивлячись на те, що на Тячівщині це, як кажуть, «перша ластівка», – наголосив Владислав Ганзел.

По завершенню офіційної частини свята всі присутні мали можливість оглянути виставку та поспілкуватись у неформальній атмосфері.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно