Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Fiat Doblo – запорука успіху Вашого бізнесу!

Fiat Doblo – запорука успіху Вашого бізнесу!
Місткість, вантажопідйомність і розміри Fiat Doblo стали його візитною карткою. Цей автомобіль поєднує місткість до 3,2 кубометрів, вантажопідйомність до 730 кг. Завдяки своїй функціональності,...

Місткість, вантажопідйомність і розміри Fiat Doblo стали його візитною карткою. Цей автомобіль поєднує місткість до 3,2 кубометрів, вантажопідйомність до 730 кг.

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки своїй функціональності, новий Fiat Doblo залишає своїх конкурентів далеко позаду. Саме Fiat Doblo, володар престижного титулу "Міжнародний Вен року '2006", став першим автомобілем у своєму сегменті, що запропонував два варіанти довжини бази (2583 і 2963 мм) і два варіанти висоти стелі (1817 і 2086 мм), що зробило його найбільш містким фургоном в своєму класі.

Об'єм вантажного відділення Fiat Doblo досягає 4 кубометрів, а вантажопідйомність - 900 кг. Пасажирські версії можуть мати до 7 місць в салоні.

Реклама

Fiat Doblo випускається з однією або двома зсувними бічними дверима, з підйомними дверима ззаду або орними стулками, за бажанням - c додатковим люком в задній частині даху, що дозволяє перевозити довгоміри.

Fiat Doblo запропонований в двох виконаннях, які відрізняються між собою оснащенням, комплектаціями і набором опцій. Легкове виконання Panorama - це комфортабельний автомобіль для усієї родини, а вантажопасажирський Cargo - оснащений всім необхідним робочий вен.

Реклама

Залежно від комплектації, Fiat Doblo оснащується антиблокувальною системою ABS, системою електронного розподілу гальмівних зусиль EBD, фронтальними подушками безпеки, гідропідсилювачем керма, кондиціонером, бортовим комп'ютером, електроприводом стекол і дзеркал з обігрівом, центральним замком з ДК, легкосплавними дисками R15, підігрівом сидінь і релінгами на даху.

Для Fiat Doblo запропоновані: бензиновий мотор 1.4 Fire потужністю 77 к.с., а також високоефективні турбодизелі - 1.3 Multijet 16v потужністю 75 і 85 к.с., а також два мотори 1.9 Multijet 8v потужністю 105 і 120 к.с.

У конструкції моторів Multijet застосована технологія багатофазного уприскування common rail під високим тиском, запатентована Fiat, гарантує високоефективну і надійну роботу при низькій витраті палива.

Реклама

Всі версії Doblo оснащуються 5-ступінчатою механічною коробкою передач. Зручний важіль перемикання розташований на центральній консолі.

Ресорна задня підвіска Fiat Doblo гарантує довговічність і надійну роботу під високими навантаженнями і на дорогах з будь-яким покриттям.

Вартість вантажної версії Doblo Cargo починається від 154 900 грн*, пасажирської версії Doblo Combi – від 204 900 грн*

Ознайомитись з модельним рядом Fiat Doblo та дізнатись про цінові пропозиції можна, завітавши до автосалону офіційного дилера Fiat – компанії «Захід Авто-М», що розташований на «Автограді» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

* - станом на 12.09.2014. В зв’язку зі змінами валютного курсу точну вартість авто можна дізнатись, зв’язавшись з відділом продажу за тел.: (03131) 3-18-50.

Fiat Doblo – запорука успіху Вашого бізнесу! – 01
Fiat Doblo – запорука успіху Вашого бізнесу! – 02
Реклама
Fiat Doblo – запорука успіху Вашого бізнесу! – 03

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно