Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Випускники Берегівського медичного коледжу урочисто завершили навчання врученням дипломів

Випускники Берегівського медичного коледжу урочисто завершили навчання врученням дипломів

Випускники Берегівського медичного коледжу урочисто завершили навчання врученням дипломів

Вперше за роки існування коледжу випускники всіх 6 груп та 3 спеціальностей зібралися разом на урочистості з нагоди успішного завершення навчання.

ВІДЕО ДНЯ

Дипломи та атестати про середню та фахову освіту майбутнім медикам вручило керівництво закладу. Багато випускників, прощаючись з альма-матер, не стримували сліз.

-​ Медик - одна з найгуманніших професій ,- каже випускниця Оршоля Варга. - Молодший медичний персонал – це ноги для безногого, очі для сліпого, опора для дитини, джерело знань і впевненість для молодої матері, вуста тих, хто занадто слабкий.

Реклама

Сьогодні коледж готує фахівців із трьох спеціальностей – лікувальної та сестринської справи і фармації. До речі, у закладі запроваджено викладання предметів і на угорській мові, Зокрема, дев’ятикласники мають змогу здобувати середню освіту на рідній мові – угорській.

-​ Ми глибоко вдячні викладачам, кураторам, батькам за всебічну підтримку упродовж цих років навчання, їх мудрі поради й настанови, увагу до наших запитів, - підключається до розмови Вікторія Іваниш.

Реклама

Свою пошану студенти висловили і в пісенних номерах. Зокрема, схвилювала випускниця Діана Каналош, котра виконала пісню про найдорожчих у світі людей – маму і тата. Випускників зі вступом у самостійне життя вітав головний лікар Берегівської ЦРЛ Іван Малеш.

Випускники коледжу вирішили відмовитися від гучних святкувань та перерахувати зібрані кошти на лікування та реабілітацію воїнів-захисників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно