Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулицями Мукачева цієї суботи пройде марш націоналістів

Вулицями Мукачева цієї суботи пройде марш націоналістів

Вчора Закарпатська обласна «Свобода» провела інформаційну кампанію серед мукачівців. Намет свободівців, розташований неподалік Ратуші, зацікавив містян, адже саме тут вони могли поспілкуватися з народним депутатом України VII скликання, головою Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» – Едуардом Леоновим. Для рядових мукачівців така подія, щось незвичайне, адже політиків вони бачать або лишень на сцені, або на плакаті перед виборами.

ВІДЕО ДНЯ

"Більшість жителів міста, скаржилися на нелюдські тарифи, дорогі “маршрутки” та небажання влади проводити реформи. Зі слів містян, жодна з політичних сил не звертає уваги на проблеми жителів міста, «як засіли в тій мерії так і не виходять – ціни на маршрутки підняли до 4 грн., сміттєвий збір балогівської фірми „AVE” взагалі 10 грн. з кожної особи, тарифи на все підняли”. Відтак, націоналісти закликали містян активно долучатися до Маршу за соціальну та національну справедливість, що відбудеться цієї суботи та разом з ВО «Свобода» захищати свої права на краще життя", – йдеться у повідомленні політичної партії.

Не сподобалася дана акція хіба що представникам мукачівської муніципальної міліції. Побачивши ажіотаж біля намету ВО «Свободи», вони довго виясняли чи мають свободівці всі дозвільні документи, з якими вони могли б ознайомитися в самій мерії. Зрозумівши, що їм не вдасться перешкодити націоналістам в інформуванні населення, вони самі взяли газету ВО «Свобода» та чемно відкланялися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно