Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті прокуратура вирішила радикально боротись з корупцією

На Закарпатті прокуратура вирішила радикально боротись з корупцією

На Закарпатті прокуратура вирішила радикально боротись з корупцією

Сьогодні, 6 липня в прокуратурі Закарпатської області відбулась міжвідомча наради керівників правоохоронних органів краю.

ВІДЕО ДНЯ

На заході керівники правоохоронних структур обговорили стан роботи правоохоронних органів області у боротьбі з контрабандою, порушенням митних правил, незаконній міграції, протидії корупції у митній сфері та при здійсненні прикордонного контролю і основні проблемні питання на цих напрямках. Прокурор області Володимир Янко розпочав нараду з того, що нагадав колегам-правоохоронцям про вимогу, поставлену Президентом країни - радикальне подолання корупції і контрабанди. Адже саме ці проблеми найбільш глобальні наразі в нашій державі, тому протидію їм віднесено до пріоритетних напрямків діяльності правоохоронних органів.

Володимир Михайлович зазначив, що незважаючи на той факт, що протягом поточного року правоохоронними органами активізовано діяльність на даній ділянці роботи, слід виробити додаткові, нехай новаторські, але більш жорсткі заходи для боротьби з корупцією, контрабандою та нелегальною міграцією в краї.

Реклама

"У нас понад 470 км кордону, - звернувся він до присутніх, - унікальна область, яка межує з чотирма європейськими державами і це зобов’язує нас ще ефективніше використовувати надані нам повноваження і вдаватися навіть до радикальних дій аби навести лад у цих питаннях. Цього вимагає від нас і Президент України і суспільство".

Окрім того, що керівниками правоохоронних органів було проаналізовано результати роботи за 6 місяців 2015 року з усіма досягненнями, яких більше і прорахунками, присутні розробили додаткові спільні заходи, покликані підвищити ефективність у боротьбі з контрабандою, порушенням митних правил, незаконній міграції, протидії корупції у митній сфері та при здійсненні прикордонного контролю.

Реклама

Прокурор області наголосив, що ні Президента, ні суспільство, ні його самого не цікавлять точкові незначні затримання дрібних корупціонерів, хоча і це слід продовжувати робити, ми націлені на результат - судові вироки про притягнення до кримінальної відповідальності винних у корупції осіб. І тут немає недоторканих, повинна бути невідворотність покарання. "Тільки так буде порядок, - підсумував Володимир Янко, - коли винні у злочинах будуть покарані".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно