Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Позашляховик, подарований закарпатськими греко-католиками, знайшли

Позашляховик, подарований закарпатськими греко-католиками, знайшли

Позашляховик, подарований закарпатськими греко-католиками, знайшли

Після інформації про пошуки автомобіля, подарованого закарпатською греко-католицькою громадою бійцям АТО, сам легковик знайшли. Про це інформує на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Людмила Бандурчак.

ВІДЕО ДНЯ

"Завдяки суспільному резонансу знайшовся джип "Рафаїл", переданий греко-католицькою громадою. Ми весь час шукали його серед медиків, а він виявляється просто виконує інші функції", - написала активістка.

Крім того, закарпатським волонтерам надійшов лист від людини, яка надала інформацію про місце перебування позашляховика. 

Реклама

"Шановна Людмило та користувачі мережі, звертається до Вас лейтенант Збройних Сил України, військовослужбовець 128-ої ОГПБ, який отримав цей автомобіль від духовенства нашої області. Після його отримання автомобіль справді знаходився на територій 15-го батальйону, так, як мій підрозділ теж базується на території цієї частини. 10-го травня підрозділ вирушив на Схід, як і більшість нашої бригади. Автомобіль із славнозвісною назвою "Рафаїл" власним ходом поїхав туди ж. Про це я інформував отця Владислава, який був ініціатором його купівлі. В м. Шепетівка військовослужбовцями підрозділу за власні кошти автомобілю проведено ремонт (замінено мастило, фільтри, ремні, та інші агрегати), після чого він дібрався до точки призначення. На даний час автомобіль знаходиться в несправному стані на місці дислокації підрозділу. Несправність полягає у тому, що сама конструкція автомобіля настільки прогнила, що експлуатація його є неможливою", - йдеться у листі військового.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно