Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові горів ресторан «Золота пава»

У Берегові горів ресторан «Золота пава»
ВІДЕО ДНЯ

8 липня о 19:21 пожена частина Берегова отримала дзвінок про загорання відомого ресторанного комплексу «Золота пава». Вже о 20:05 пожежу було ліквідовано.

Ресторанний комплекс знаходиться у самому центрі Берегова і є дуже популярним серед туристів. Як прокоментував головний рятувальник Берегівщини Анатолій Ланьо, пожежа виникла у кімнаті персоналу і найімовірніше через замикання у електрощитовій. На цей час у «Золотій паві» були заселені 15 з 18 номерів, а це близько 30 осіб. На щастя, під час пожежі ніхто не постраждав, усі були вчасно евакуйовані. Завдані збитки підраховуються.

Реклама

Вогонь гасили три пожежні машини, одна – добровільна бригада з с. Дерцен. На місце події прибув і міський голова Золтан Баб’як. Наразі тут працюють співробітники міліції, які опитують свідків та працівників закладу.

Пожежа у ресторанному комплексі викликала фурор серед берегівчан, які збіглися сюди з різних частин міста. Цікаво, що «Золота пава», власником якого є підприємець Микола Якимець, вже горіла у 27 червня 2005 року, але тоді збитки були нищівними, адже згорів весь дах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно