Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські пожежники назвали ймовірну причину пожежі на Пряшівській

Мукачівські пожежники назвали ймовірну причину пожежі на Пряшівській

Мукачівські пожежники назвали ймовірну причину пожежі на Пряшівській

Учора, 8 липня пожежа охопила територію колишнього деревообробного цеху, що знаходиться на вул. Пряшівській у Мукачеві. Загорання сухої трави й чагарників на земельній ділянці загальною площею 5 гектарів помітили водії проїжджаючих повз автомобілів. Вони о 16:15 і повідомили про подію до служби порятунку «101».

ВІДЕО ДНЯ

Для гасіння пожежі виїхали бійці 17-ї, 18-ї, 19-ї пожежно-рятувальних частин та добровільної церковної пожежної команди с. Дерцен. Оцінивши складність ситуації, представники ДСНС задіяли також пожежний поїзд Львівської залізниці. Спільними зусиллями вогнеборці о 19:35 локалізували загорання й о 23:45 – повністю його ліквідували, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Остаточну причину появи вогню з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем. На місці події було видно свіжі сліди різання металу. Очевидно, невідомі особи розрізали металічні конструкції, що залишилися на території недіючого підприємства. Іскра потрапила на залишки деревини й підпалила їх. Внаслідок пожежі полум’я знищило відходи деревини, тирсу, сміття, суху траву та чагарники на площі 2 га. Завдані стихією збитки встановлюються.

Реклама

Крім цього, протягом минулої доби суха трава тричі горіла на території Ужгородського району. Дві пожежі трапилися в с. Сторожниця й одна – у с. Оноківці. Загалом вогонь знищив понад 4 гектари сухої рослинності й чагарників.

Мукачівські пожежники назвали ймовірну причину пожежі на Пряшівській – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно