Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На площі Героїв у Берегові хочуть встановити пам’ятник героям АТО

На площі Героїв у Берегові хочуть встановити пам’ятник героям АТО

На площі Героїв у Берегові хочуть встановити пам’ятник героям АТО

Сьогодні відбулося засідання 44-ї сесії Берегівської міської ради VI скликання. У порядку денному було 108 проектів рішень. На початку секретар ради Людмила Токар інформувала депутатів про отримання звернення від ГО «Берегівська спілка учасників АТО» щодо встановлення на пл. Героїв пам’ятнику героям АТО. З цього приводу буде створено комісію та оголошено громадське обговорення.

ВІДЕО ДНЯ

Депутат Шамуел Горкаї зачитав проект звернення депутатів Берегівської міської ради до Президента, Кабміну, Верховної Ради, облради, ОДА та народних депутатів від Закарпаття з приводу адміністративно-територіальної реформи. У тексті звернення йдеться про те, що законодавство про добровільне об’єднання громад враховує етнічні, історичні, природні, економічні та культурні особливості, а також зважаючи на проголошений Україною курс на євроінтеграцію, депутати просять Берегівський район залишити самостійним, тобто не приєднувати його до інших районів. Відтак більшістю голосів депутатів звернення, яке на сесії включили в порядок денний, було підтримано, – зазначає міський голова міста Золтан Бабяк.

Першим на сесії розглянуто звіт про роботу Берегівського міського голови за період з жовтня 2014 р. по липень 2015 року, який усі депутати підтримали.

Реклама

Затвердив депутатський корпус і головного редактора газети «Берегово», яким, вже без приставки «в.о», став Олександр Сільченко. Окрім того розглянуто ряд проектів рішень у сфері комунального господарства, економіки, фінансів та архітектури. Одним із них є перенесення автобусної зупинки від римо-католицького костелу і розміщення зупинок на вул. Е. Томаша (поблизу ЗОШ №5 та пошти).

Насамкінець обговорили земельні питання. Зокрема затверджено проекти землеустрою та передачу 19-ом берегівським учасникам АТО безоплатно у власність земельні ділянки, які були виділені на минулих сесіях. Затверджено і технічну документацію з нормативно-грошової оцінки земель Берегова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно