Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У річці Уж втопився 46-річний ужгородець

У річці Уж втопився 46-річний ужгородець

Вчора по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у річці біля парку Горького чоловік пірнув під воду, а з води не винирнув.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. На березі річки на правоохоронців чекав 33-річний брат потерпілого. Чоловік розповів, що на річці відпочивав разом з 46-річним братом. Через деякий час вони вирішили скупатися. Разом пірнули у воду, щоб перепливти річку. Коли вийшов на берег, озирнувся, і брата вже не побачив. Він забив на сполох,  а відпочиваючі одразу кинулися на допомогу. Люди тривалий час пірнали у пошуках втопленика, але так і не знайшли, - інформують в Ужгородському МВ УМВС.

Тіло чоловіка з води дістали водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області знайшли сьогодні вранці. Під час поверхневого огляду тілесних ушкоджень на тілі виявлено не було. Попередня причина смерті – механічна асфіксія внаслідок утоплення. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Реклама

Зараз працівниками Ужгородського міськвідділу міліції проводиться перевірка з метою встановлення всіх обставин нещасного випадку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно