Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві вирішили перейменувати декілька вулиць міста (ФОТО)

У Мукачеві вирішили перейменувати декілька вулиць міста (ФОТО)

У Мукачеві вирішили перейменувати декілька вулиць міста (ФОТО)
Сьогодні відбулось чергове засідання Мукачівського міськвиконкому. Традиційно для кінця літа серед важливих питань, які виносились на обговорення, була і підготовка міста до нового...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні відбулось чергове засідання Мукачівського міськвиконкому.

Традиційно для кінця літа серед важливих питань, які виносились на обговорення, була і підготовка міста до нового опалювального сезону, так і початок навчального року.

Реклама

В.о. начальника управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому Василь Зейкан повідомив про повну готовність підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Михайло Мотильчак зазначив, що усім навчальним закладам необхідно змінювати календар заради економії у зв'язку з ситуацією з газопостачанням. Також він розповів про те, що близько тисячі першокласників вперше увійдуть у шкільні класи. Ця цифра є більшою, ніж у попередні роки, оскільки до місцевих першачків додались і діти сімей-переселенців зі Східної України.

Реклама

Також Михайло Мотильчак повідомив про заміни вікон у ДНЗ №9 та ДНЗ №18.

Щодо Програми економічного та соціального розвитку м. Мукачева, то старший інспектор міськвиконкому та Мукачівської міської ради Світлана Васільцюн доповіла про те, що зміни, які внесені на розгляд виконкому, пов'язані зі створенням альтернативних джерел опалення.

На завершення було розглянуто питання перейменування вулиць. Так, виконком вирішив перейменувати вулицю Єрмака на вулицю Георгія Коструба, вулицю Сергія Лазо на вулицю Павла Чубинського, вулицю Фурманова на вулицю Петра Дорошенка, а вулицю Щорса на вулицю Василя Свиди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно