Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що думають закарпатці про незалежність України

Що думають закарпатці про незалежність України
До Дня незалежності України ми вирішили провести невеличке опитування серед мешканців Закарпаття про те, що означає для них власне «незалежність». Думки були оригінальні та досить протилежні, але...

До Дня незалежності України ми вирішили провести невеличке опитування серед мешканців Закарпаття про те, що означає для них власне «незалежність».

ВІДЕО ДНЯ

Думки були оригінальні та досить протилежні, але загалом всі говорили про мир. Про що ще – читайте далі.

Андріана (студентка), 20 років

Реклама
Що думають закарпатці про незалежність України – 01

«Я більше полюбляю слово свобода, або вільний, тому що слово незалежний включає в себе протилежне слово «залежний». Вільна людина, вільна країна, думаю, навіть звучить краще. Хоча наша країна офіційно стала незалежною декілька років тому, але можна сказати, що духовно це сталося саме цього року. З’явилося відчуття свободи, душевного спокою, єдності, взаємне розуміння,співчуття, гордість – все те, що кожна людина відчуває, коли чує слово Україна. Вільна людина – щаслива людина».

Реклама

Калина Миколаївна (пенсіонерка), 70 років

Що думають закарпатці про незалежність України – 02

«Кожна людина в нашому краї, в Україні, мріє про щасливе життя. Починається воно з їхньої незалежності. Незалежність - це вільний доступ до праці, до відпочинку за кордоном, до всього, що хоче у своєму житті людина. Це вільна країна. Але найголовніше – це мир в нашій державі, щоб всі люди жили у мирі і здійснювали свої мрії».

Реклама

Крістіан (програміст), 21 рік

Що думають закарпатці про незалежність України – 03

«Незалежність – це не так просто, бо всі обмежені роботою, навчанням і т.д , і, можливо, люди не усвідомлюють, що таке незалежність, якою б вона, в принципі, мала бути. Люди думають, що підуть у відпустку і будуть незалежними, але через ті самі 2 тижні їх чекає робота та навчання і їм знову будуть казати, що треба робити. Незалежність - це коли ти просто живеш сам для себе і тебе нічого не обмежує. Це подорожі, улюблена справа, яка приносить задоволення».

Микола, 64 роки

Що думають закарпатці про незалежність України – 04

«Незалежність – це свобода, друзі, мир, любов у країні, Боже благословення. Людина куди захотіла – туди пішла, що захотіла – те і зробила. У межах дозволеного, звичайно. Найголовніше, щоб було мирне небо над головою і всім було добре жити».

Віктор Васильович, (пожежник), 40 років

Реклама
Що думають закарпатці про незалежність України – 05

Незалежність буває різна, це дуже широка тема для обговорення, про яку можна багато говорити, але думаю, за своє життя ми не застали незалежну Україну. Ми завжди залежати від Росії як економічно, так і політично. Так, люди надіються, що Україна буде вільною, що повернеться Крим, але не думаю, що вона буде незалежною у таких кордонах».

Іванна Бондарук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно