Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Конфлікт у Мукачеві: день третій

Ось вже третій день друге за величиною місто в Закарпатті перебуває в стані неспокою, а провідні українські медіа ведуть звідси прямі включення. Відбувається дуже багато подій, виникає ще більше запитань : “Хто винний?”, “Звідки військові машини?”, “Куди летять гелікоптери?” і головне: “Коли це все закінчиться?” Коли це закінчиться ми, на жаль, не знаємо, але можемо розповісти про сьогоднішню хронологію розвитку подій.

ВІДЕО ДНЯ

Уже вранці, близько 4:00, місцевих жителів розбудили постріли, хоча ніч, як стверджують мукачівці, минула спокійно.

Близько восьмої ранку із села Лавки, де за попередніми даними переховувалися бійці “Правого сектору”, виїхали кілька інкасаторських автомобілів, автобус із військовими та один "КРАЗ".

Реклама
Конфлікт у Мукачеві: день третій – 01

Ситуація з кожною хвилиною загострювалась. Зокрема, у людей з’явилось відчуття тривоги після повідомлення про те, що 100 бійців "Правого сектору" виїхали з Львівщини та Рівненщини на Закарпаття. Однак інформація не підтвердилася, оскільки представників “Правого сектору” на Закарпатті ніхто не бачив.

Реклама
Конфлікт у Мукачеві: день третій – 02

У той же час мукачівців схвилювала інформація про те, що на території Мукачівського гуманітарно-педагогічного коледжу з’явились люди у військовій формі разом з відповідною технікою. Згодом в сторону Ужгорода рушили БТР та КРАЗ.

Конфлікт у Мукачеві: день третій – 03
Реклама

Головною ж подією дня стали події у селі Бобовище. Так, в обідній час з’явилась інформація про те, що бійців “Правого сектору” шукають на території цього села. Натомість, у небі кружляли військові гелікоптери, а село очепили з усіх сторін.

Конфлікт у Мукачеві: день третій – 04

Наразі у місті спокійно, проте гелікоптери досі літають, а блокпости біля Бобовища та Череївців перебувають у повній бойовій готовності. І усі мукачівці без паніки, але з обережністю чекають на наступний день протистоянь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно