Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про можливий конфлікт у Мукачеві було відомо за 3 дні до інциденту, – Мустафа Найєм

Про можливий конфлікт у Мукачеві було відомо за 3 дні до інциденту, – Мустафа Найєм

Про можливий конфлікт у Мукачеві було відомо за 3 дні до інциденту, – Мустафа Найєм

Без радикальних рішень, які багатьом не сподобаються, не можна буде вирішити конфлікт у Мукачеві. Потрібно звільнити всіх людей, які причетні до влади на Закарпатті. А це губернатор та керівники обласних структур СБУ, МВС, прикордонної служби та митниці ДФС. Зокрема, структуру Закарпатської митниці та прикордонної служби потрібно змінити повністю до рядового співробітника.

ВІДЕО ДНЯ

Таку думку висловив народний депутат України Мустафа Найєм.

«Про високу вірогідність конфлікту на Закарпатті знали і губернатор, і керівники СБУ та міліції. Інформація про те, що відбудеться зустріч, повідомлялась за три дні до інциденту через розсилку смс-повідомлень, – розповів Мустафа Найєм. – У них зазначалось, що одна сторона буде провокувати іншу сторону. А також те, що для провокацій буде використаний "Правий сектор". Тому ті люди, які вважають, що буде засуджений тільки один "Правий сектор", дуже помиляються».

Реклама

Депутат також зазначив, що керівники усіх місцевих силових та правоохоронних відомств були задіяні у схемі з перерозподілу контрабанди на Закарпатті. Всі ці люди розділилися, коли відбувся конфлікт з "Правим сектором". Тому вирішення питання і призвело до збройного протистояння.

«Усіх керівників Закарпатської області потрібно не тільки звільнити, а й провести допит та перевірити на детекторі брехні. Адже, щоб провести ретельну чистку всіх органів, необхідно зрозуміти всі схеми контрабанди, які створювалися роками», – наголосив Найєм.

Реклама

Він розповів, що зараз влада в Києві намагається закрити очі на справжні причини конфлікту на Закарпатті, та звести все до провини "Правого сектору".

«Контрабандою займалися і ті люди, які зараз є при владі в Києві. Я думаю, що в мене буде можливість довести інформацію про те, що родичі людей, які зараз працюють у Державній прикордонній службі України, «кришували» контрабанду на Закарпатті», – заявив народний депутат.

Мустафа Найєм також зазначив, що великою проблемою є зброя, яку змогли використати на мирній території. Тому сьогодні також необхідно боротися з проблемою вільного обігу зброї між фронтом та мирною територією.

Реклама

«Тих людей, які причетні до незаконного обігу зброї на мирній території держави, потрібно притягувати до кримінальної відповідальності. Адже бійці, які справді захищають країну, зараз зі зброєю на Сході», – переконаний Мустафа Найєм.

Нагадаємо, що протягом суботи та неділі народний депутат України Мустафа Найєм перебував з робочим візитом у Мукачеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно