Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві до Дня Незалежності вручали нагороди (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Мукачеві до Дня Незалежності вручали нагороди (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Мукачеві до Дня Незалежності вручали нагороди (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні, 22 серпня, у малій залі Мукачівського міськвиконкому відбулось урочиста церемонія вручення нагород за вагомий внесок у розвиток міста. Цей захід традиційно був приурочений до Дня...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 22 серпня, у малій залі Мукачівського міськвиконкому відбулось урочиста церемонія вручення нагород за вагомий внесок у розвиток міста. Цей захід традиційно був приурочений до Дня Незалежності.

Очолили захід міський голова Мукачева Золтан Лендєл та його заступник Михайло Лабош.

Реклама

Мер міста у своїй промові наголосив на проблемах, які має ставити територіальна громада. Це і питання децентралізації влади, і військове забезпечення, і моральний дух разом з мобілізацією територіальної громади.

Окрім того, Золтан Лендєл розповів про те, що 20 вантажівок гуманітарної допомоги для Донбасу вирушать із Закарпаття у понеділок. Це, за словами очільника міста, і є результатом об'єднання територіальних громад навколо спільної біди. Також керманич міста знову висловив обурення щодо того, як протягом 23-х років Незалежності України свідомо знищували армію.

Реклама

Однак міський голова у своїй промові поділився і позитивними словами. Він відзначив святкування національних свят у сусідніх країнах. Зокрема, в Угорщині День святого Іштвана є найбільшим святом.

Опісля палкої промови керівництво міста вручило нагороди та грамоти громадським та мистецьким діячам міста. Новизною заходу у порівнянні з попередніми роками є вручення відзнак військовим та правоохоронцям.

Завершились урочистості промовою заступника Мукачівського міського голови Михайла Лабоша. Він розповів про заходи, які відбуватимуться у місті протягом наступних двох днів. Серед цих заходів, за його словами, відбудеться і велозаїзд “Munkács Ride”, який теж приурочений до Дня Незалежності.

Реклама

Керівництво міста також звертається з проханням до містян відзначити святкові дні підняттям національного прапора у власних помешканнях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно