Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Микола Йовбак поспілкувався з журналістами "Громадського"

Микола Йовбак поспілкувався з журналістами "Громадського"

Поки між «Правим сектором» та представниками міліції на околицях Мукачева – прийшов нині в місцевий відділок міліції. Микола Йовбак каже, що прийшов, бо його викликали правоохоронці. З собою приніс посвідчення про право на зброю та посвідчення члена національної спілки журналістів, а ще жилет з написом «громадський помічник» та міліцейський жетон.

ВІДЕО ДНЯ

Микола Йовбак каже, що справді працює на громадських засадах помічником інспектора і допомагає на різних масових заходах. Чим заробляє на життя – чоловік говорити відмовився.

Про те, як опинився на місці стрілянини в суботу, Микола Йовбак розповідає, що повертався з рибалки. Як почув, що стріляють, то виявилось, що неподалік місця стрілянини його рідний брат. Тоді пан Микола і взяв свою мисливську рушницю і поїхав. Каже, що біля спорткомплексу «Антарес», де і відбувся інцидент, він пробув 10-15 хвилин, доки не побачив брата. Запевняє, що зі зброї не стріляв. Чому так довго не навідувався до міліції – каже, що хвилювався.

Реклама

На запитання про його зв’язок з одним із учасників конфлікту депутатом Михайлом Ланьом чоловік каже, що з Ланьом знайомий, як і усі, бо всі у місті один одного знають, але не більше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно