Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Угорське МЗС активно стежить за подіями у Мукачеві

Угорське МЗС активно стежить за подіями у Мукачеві

В угорському МЗС зазначили, що спостерігають за ситуацією на Закарпатті після подій в Мукачеві, а також сподіваються, що українська влада зможе гарантувати безпеку людей в регіоні.

ВІДЕО ДНЯ

Угорщина пильно стежить за ситуацією на Закарпатті після стрілянини 11 липня в Мукачеві. Про це йдеться у відповіді відділу преси міністерства закордонних справ і торгівлі Угорщини. "Оскільки Закарпаття є домівкою для багатьох угорців у сусідній Україні, міністерство закордонних справ і торгівлі Угорщини пильно стежить за подіями в регіоні. Ми сподіваємось, що українська влада в змозі гарантувати безпеку для людей, які там проживають", - йдеться у листі.

Щодо того, чи несуть мукачівські події загрозу процесу лібералізації візового режиму ЄС для українців, у МЗС Угорщини зазначили, що Будапешт вже давно є прибічником швидкого запровадження безвізового режиму з Україною. "Ми сподіваємось, що такий режим може бути якнайшвидше запроваджено, за умови, що Україна виконає всі необхідні для цього вимоги", - повідомляють в угорському МЗС.

Реклама

Нагадаємо, що представник українського МЗС Дмитро Кулеба зазначив, що події у Мукачеві можуть вплинути на введення безвізового режиму з ЄС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно