Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО)

Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО)

Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО)
Як повідомлялось раніше, у прес-центрі "Панорама" відбулася прес-конференція, під час якої було озвучено основні цілі спортивно-патріотичного

Як повідомлялось раніше, у прес-центрі "Панорама" відбулася прес-конференція, під час якої було озвучено основні цілі спортивно-патріотичного дійства під назвою “Munkács Ride”.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі із журналістами Євген Лавришин, керівник студії дизайну, розповів про ідею створення дизайну логотипу велозаїзду.

"Слід почати з того, що на створення логотипу у нас в запасі було обмаль часу (3-4 дні). Дизайнери, які на професійному рівні займаються розробкою логотипів, погодяться, що для "брейнстормінгу" потрібно більше часу", – зазначає Євген.

Реклама
Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО) – 01

– Сама назва "Munkács Ride" говорить про те, що велозаїзд буде представляти місто Мукачево. Враховуючи це, я почав шукати фундаментальні рішення для створення графічного знаку. В процесі пошуку були розглянуті різні варіанти, які б візуально були пов'язані з містом. І зрештою зупинився на вже відомому всім образі Святого Мартина.

Реклама
Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО) – 02

Наступним моїм завданням було зробити цей образ цікавим, сучасним та трендовим. Так як Святий Мартин здебільш зустрічається верхом на коні, мені в голову прийшла думка "посадити" його на велосипед. Таке рішення було неочікуваним для себе самого, але в результаті маємо позитивний образ, який буде краще асоціюватись і з містом, і з велосипедом водночас.

Так як велозаїзд це насамперед швидкість та рух, я додав до композиції відчуття динаміки. Домігся цього за раxунок червоного плаща, який розвіюється позаду фігури.

Реклама
Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО) – 03

Що стосується типографіки, то назву "Munkács" я вирішив залишити в оригінальному Угорському виконанні, а діакритичний знак над буквою "á" замінив славнозвісним мечем, який в польоті відрізає частину плаща. Таким чином вдалося передати майже весь відомий зміст історії про Мартина Турського на коні, коли він відрізав частину свого плаща жебракові, але в новому більш сучасному представленні, більш сучасному виконанні та підсилити асоціативний ряд композиції в цілому.

Додатково мною також були розроблені порядкові номери учасників, які відповідають стилю логотипу, і які являються елементами айдентики.

Святий Мартин на велосипеді: креативна ідея логотипу "Munkács Ride" (ФОТО) – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно