Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали іноземця з секонд-хендом

На Закарпатті затримали іноземця з секонд-хендом

Днями в зону митного контролю митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС, рухаючись в Україну, заїхав вантажний автомобіль марки «DAF XF95» з причепом під керуванням громадянина ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно поданих до митного контролю водієм товаросупровідних документів, через кордон переміщувався товар навалом: одяг, взуття, матраци та велосипеди, бувші у вжитку. Загальна вага товару брутто – 11 810 кг, вартість – понад 144 тис. грн.

Проте, в результаті зважування вищезазначеного транспортного засобу з вантажем, на вагах пункту пропуску «Тиса» встановлено перевищення ваги товару більше на 4 000 кг, ніж зазначено в товаросупровідних документах. Саме це стало підставою для проведення повного митного огляду товару та транспортного засобу, – зазначають в ГУ ДФС у Закарпатській області.

Реклама

Таким чином, під час проведення митного огляду вантажу з повним його вивантаженням, перерахунком та зважуванням місць встановлено, що у вантажному приміщенні транспортного засобу знаходиться одяг та взуття, вага яких більша за вказану в товаросупровідних документах. Окрім того, виявлено не заявлені: рушники, постільну білизну, одіяла, подушки, що були у вжитку, загальною вагою брутто понад 1 700 кг.

Його дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статтею 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 МК України тимчасово вилучено одяг, взуття, рушники, постільну білизну, одіяла, подушки, що були у вжитку, загальною вагою брутто майже 4000 кг, вартістю понад 26 600 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно