Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Держдеп США прокоментував конфлікт у Мукачеві

Держдеп США прокоментував конфлікт у Мукачеві

Керівник прес-служби держдепартаменту США Джон Кірбі назвав конфлікт у районі Мукачева на Україні абсолютно неприйнятним.
"Акти насильства, про які ви говорите, є абсолютно неприйнятними", - відповів він на питання журналістів в ході регулярного брифінгу.
Кірбі також закликав українських громадян "вирішувати конфлікти мирним шляхом без самосуду". "Ми очікуємо, що всі українці незалежно від приналежності до тієї чи іншої організації будуть поважати закон", - вказав він.

ВІДЕО ДНЯ

Представник зовнішньополітичного відомства також закликав Київ прискорити перехід добровольчих батальйонів в пряме підпорядкування державі. "Вибір методу реалізації переходу залежить від самого уряду України, ми ж продовжуємо закликати Київ завершити цю інтеграцію як можна швидше, враховуючи і події, що відбулися в минулі вихідні", - пояснив керівник прес-служби держдепартаменту.

При цьому контрадмірал у відставці підкреслив, що США не проводять підготовку формувань організації "Правий сектор". "США не тренують жодного члена "Правого сектора", - сказав він.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно