Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Василь Губаль: "Заяви Геннадія Москаля - це спроба очорнити патріотичний рух"

Василь Губаль: "Заяви Геннадія Москаля - це спроба очорнити патріотичний рух"

Василь Губаль: "Заяви Геннадія Москаля - це спроба очорнити патріотичний рух"

Колишній очільник Закарпатської ОДА Василь Губаль прокоментував останню заяву Геннадія Москаля щодо фінансування екс-керівником краю обласного "Правого сектору". 

ВІДЕО ДНЯ

"Дуже прикро, що нове керівництво області замість реального розслідування стрілянини в Мукачеві, займається створенням псевдосенсацій і навішуванням ярликів, у тому числі, і на мене.

Ми вже проходили цей етап в історії, коли високопосадовці списували свої невдачі на попередників. Чим це закінчилося - відомо усім.

Реклама

Разом з тим, вважаю, що заяви нового керівника Закарпатської ОДА - це спроби очорнити не так мене, як весь патріотичний рух.

Не буду адвокатом для тих людей, які зараз переховуються в закарпатських лісах. Вони повинні понести справедливе покарання за свої вчинки.

Реклама

Але, не варто забувати, що "Правий сектор" - це сотні і тисячі людей, які перші підняли повстання проти Януковича, і не в останню чергу, завдяки яким нинішня влада прийшла у свої кабінети. Але, політики дуже швидко перейшли від подяк, до намагань представити весь "Правий Сектор" у очах суспільства найманцями, які не мають ні Батьківщини, ні совісті, ні честі.

Хочу попередити представників влади, що такий шлях є хибним і може закінчитися катастрофою. Суспільство очікує від вас не полювань на відьом і не зіштовхування людей між собою, а швидких результатів", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Василь Губаль.

Екс-губернатор звернувся до компетентних органів з проханням дати оцінку заявам голови Закарпатської ОДА, виголошеними у бік Василя Губаля. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно