Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Село Крива Тячівського району отримало оновлену дорогу

Село Крива Тячівського району отримало оновлену дорогу
ВІДЕО ДНЯ

Навіть по суботах – у вихідний день, на дорогах Тячівщини кипить робота. Наразі комунальники вкладають асфальт на центральній вулиці Народній у селі Криве .

Це один з найскладніших об’єктів з вкрай занедбаними шляхами, на окремих відрізках – безперервні вибоїни. Тож такі ділянки дорожники вкривають суцільним асфальтом, а от де покриття збереглося у нормальному стані – ліквідовують ямковість.

Реклама

- У цьому селі багато спусків та підйомів, про що свідчить сама його назва. Тож це нам трохи ускладнює роботу. Окрім того, тут практично не можна перекрити рух транспорту. Тож доводиться спочатку асфальтувати одну полосу, а потім іншу, - розповів директор компанії-впорядника Ярослав Дюгов.

Загальна протяжність дороги – 4 км 840 м, з яких відремонтовано вже більше половини. Вартість проекту складає близько 3 млн грн, який спів фінансується районним і сільським бюджетом. В окремих місцях, в залежності від стану пошкодження полотна, дорожники встеляють асфальт товщиною 5 см. Поки що перебоїв із його постачанням нема. Тож планують завершити роботи у Кривому згідно з визначеними термінами, - інформує прес-служба Тячівської РДА.

Реклама

Таким чином від Тернова до Тересви, де вже здійснено ремонт, люди матимуть нормальні дороги. Відтак дорожники перейдуть у наступні населені пункти - смт. Дубове, Ганичі і в напрямку Усть-Чорної.

Загалом цьогоріч на Тячівщині заплановано капітально відремонтувати всі дороги загального користування місцевого значення. Таким чином буде усунуто найбільш актуальну проблему, якою є стан автошляхів населених пунктів району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно