Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Соціальну кухню відкрили у Берегові

Соціальну кухню відкрили у Берегові
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у Берегові відбулося офіційне відкриття соціальної кухні куди були запрошені священнослужителі греко-католицької, православної, римо-католицької і реформатської церков міста, очільники Угорської реформатської церкви та Угорської реформатської служби допомоги, представники добродійних організацій, обласні і міські депутати, представники ЗМІ. Під час відкриття Берегівський міський голова Золтан Баб’як наголосив на тому, що соціальна кухня – це результат кропіткої спільної роботи міської ради, угорських міст-побратимів, благодійників, завдяки якій 300 берегівчан матимуть змогу з понеділка по п’ятницю в приміщенні амфітеатру отримувати гарячі обіди.

Варто зазначити, що участь у складанні списку відвідувачів кухні брали депутати міської ради, міський голова та історичні церкви Берегова. Цього дня за спеціальними талонами кухню відвідали сто берегівчан, - констатує мер Берегова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Реклама

Протягом тижня нужденні отримуватимуть гарячу страву, напій та хліб. Як розповідає адміністратор соціальної кухні Микола Павлюк, багато людей забирають обіди додому, інші – харчуються на місці. Кожного робочого дня з 13.30 до 15.00 за київським часом на них чекає інша страва згідно з меню. Під час відкриття кухні священнослужителі провели спільну молитву та освятили приміщення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно