Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Джеффрі Пайєтт відвідав головну бібліотеку області

Джеффрі Пайєтт відвідав головну бібліотеку області
ВІДЕО ДНЯ

Надзвичайний і повноважний посол США в Україні під час свого робочого візиту на Закарпаття завітав в обласну наукову бібліотеку ім. Ф.Потушняка і знайшов час поспілкуватися з користувачами бібліотеки.

Зустріч відбулася у приміщенні відділу «Вікно в Америку» і пройшла у формі невимушеної, легкої бесіди на англійській мові. Молоді люди задавали питання на найрізноманітніші теми. Обговорили з Послом якість українських доріг, зокрема закарпатських, боротьбу з корупцією в Україні та як вона відрізняється від тієї, що в США, проаналізували особливості українських медіа-ресурсів, згадали про Революцію Гідності, події на Сході України, не оминули останні події в Мукачеві та тему контрабанди на Закарпатті, – зазначає головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка Євгенія Напуда.

Реклама

"Україна - дуже багата країна, а Закарпаття – найгарніший регіон в Україні. Але ви не можете один день їздити на кордон з контрабандою, а на інший – чесно працювати на роботі. Ви повинні зруйнувати систему! Молоді, розумні та освічені люди повинні об’єднатись, щоб змінити Україну на краще!", – зауважив Джеффрі Пайєтт.

На завершення зустрічі повноважний посол США в Україні отримав подарунок від бібліотеки сувенірну продукцію з логотипом відділу «Вікно в Америку» і в свою чергу подарував у фонд бібліотеки книгу «Північна Америка», а також написав свої побажанні у «Книзі почесних гостей бібліотеки».

Реклама

Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф.Потушняка вже давно стала місцем зустрічі закарпатців із відомими діячами не тільки України, а й світу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно