Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Правий сектор" на Закарпатті – це раніше засуджені злочинці, які непридатні до військової служби, – Москаль

"Правий сектор" на Закарпатті – це раніше засуджені злочинці, які непридатні до військової служби, – Москаль

"Правий сектор" на Закарпатті – це раніше засуджені злочинці, які непридатні до військової служби, – Москаль

Після кривавої стрілянини в Мукачеві керівник Закарпаття дав вказівку військкоматам підготувати статистику щодо представників закарпатського «Правого сектору».

ВІДЕО ДНЯ

"Головне питання, яке мене цікавило, хто з них дійсно захищає суверенітет України на Донбасі, а не бере участь у кримінальних розбірках на боці одного з кланів за півтори тисячі кілометрів від передової і ось що зясувалося", – зазначає Г.Москаль.

"Із усіх членів закарпатського "ПС" тільки троє мають відношення до антитерористичної операції. Один із них зараз служить у Нацгвардії, один підписав контракт зі Збройними силами України, ще один демобілізований, як учасник АТО. А ось дані щодо інших:

Реклама

15-ро з членів "Правого сектору" до яких прийшли працівники військкоматів не виявилося дома. Хтось на заробітках (найпоширеніший спосіб утечі від служби в зоні АТО). Один відмовився від отримання повістки (складений адмінпротокол), один відверто ухиляється від призову (відкрито кримінальне провадження). Ще один  веде кочовий спосіб життя, тому на обліку не перебуває. Це звичайний бомж ромської народності з Іршавського району.

Семеро членів обласного ПС (у тому числі ватажок) зняті з військового обліку, як непридатні до військової служби в мирний час, обмежено придатні у воєнний. До речі, на Луганщині мені доводилося бачити дуже багато чоловіків, котрі хоч і непридатні до військової служби в мирний час, але все-таки знаходяться на передовій і захищають свою країну від агресорів.

Реклама

Восьмеро членів ПС (у тому числі ватажок банди, котрий зараз ховається в лісах) зняті з військового обліку, як раніше засуджені. Словом – звичайні злочинці, що й довели події в Мукачеві.

Семеро перебувають у розшуку в зв’язку з брутальною стріляниною в Мукачеві та іншими злочинами.

Решта мають відстрочку, невійськовозобов’язані (старші за 50 років, хоча на Донбасі я зустрічав добровольців зі зброєю в руках, котрим і за 60), неповнолітні плюс двоє жінок.

Реклама

Подивіться знову ці дані й переконайтеся, ким насправді є особи, що ховаючись за патріотичними лозунгами, влаштували криваві розбірки в мирному регіоні" – інформував Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно