Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кадрові працівники міліції відзначили своє професійне свято

Кадрові працівники міліції відзначили своє професійне свято

Кадрові працівники міліції відзначили своє професійне свято
Так, 29 липня кадрові працівники міліції відзначають своє свято, розповісти про цю службу просто необхідно, адже саме вона займається кадровим комплектуванням підрозділів ОВС. В секторі кадрового...

Так, 29 липня кадрові працівники міліції відзначають своє свято, розповісти про цю службу просто необхідно, адже саме вона займається кадровим комплектуванням підрозділів ОВС.

ВІДЕО ДНЯ

В секторі кадрового забезпечення Мукачівського МВ УМВС працює шестеро атестованих співробітників. Це Сергій Якименко, Ірина Шевченко, Світлана Лендєл, Мар”яна Захарова та Надія Герц, а керує роботою кадровиків підполковник міліції Олег Вікторович Данько, котрий упродовж 16 років працює в підрозділі, який за своїми службовими функціями формує органи внутрішніх справ висококваліфікованими фахівцями.

За період свого існування служба кадрового забезпечення значно розширила коло своїх завдань та функцій, покладених на неї. Взагалі ж, як говорить начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько: “Роботи для працівників кадрової служби завжди вистачає. Адже її працівники кропіткою, щоденною роботою здійснюють цілеспрямовану кадрову політику в системі МВС, забезпечують комплектування органів і підрозділів внутрішніх справ висококваліфікованими спеціалістами, створюють умови для набуття ними професійних навичок. Також кадровики щорічно працюють над підвищенням якісного складу з добору молоді для вступу до вищих навчальних закладів системи МВС”.

Реклама

На плечах кадровиків лежить завдання зміцнити органи внутрішніх справ компетентними та ініціативними працівниками. Кадрова робота є вкрай відповідальною, адже від правильності обраного рішення багато в чому залежить як подальша доля конкретної людини, так і результат роботи загалом.

- Окрім цього, у нас напрацьовані тісні зв’язки з колишніми працівниками ОВС, які вже на заслуженому відпочинку, -продовжує Олег Вікторович. -Ветеранів, пенсіонерів ми завжди запрошуємо на різні заходи, що відбуваються в міськвідділі міліції, де вони діляться досвідом із молодими працівниками, роз’яснюють важливість міліцейської служби.

Реклама

Керівництво та особовий склад Мукачівського МВ УМВС вітає своїх колег зі святом та бажає їм міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди, сімейного благополуччя, достатку, невичерпної енергії, творчої наснаги та успіхів у роботі. Хай завжди Вас оточує людська повага та буде прихильною до Вас людська доля!

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно